***FÅ FRI FRAGT MED KODEN "HOME20"*** Gælder ordrer over 500 kr. dog ikke stort gods
 

Akupunkturnåle

Akupunktur er en alternativ behandlingsmetode fra Kina. som bygger på anvendelsen af nåle, der stikkes i akupunkturpunkter og nervepunkter. De nåle kan du finde hos os i vores gode sortiment af kvalitetsnåle. 

Kobberhåndtag

Vi har denne lækre akupunkturnåle med kobberhåndtag. Nålene er af høj kvalitet og fint poleret. De har en blid og smertefri indføring i huden. De er særligt gode til moxibustion. De er individuelt indpakket i blisterpakker hvilket sikrer at nålen forbliver steril. Disse nåle kommer i pakker af 100 styk. 

Sølvhåndtag

Du kan få denne lækre akupunkturnål med sølvhåndtag. Disse nåle med sølvhåndtag kommer med de samme specifikationer som nålene med kobberhåndtagene, så vi vil ikke gengive det hele en gang til, men bare henvise til at læse ovennævnte. 

Plastikhåndtag

Hvis du ikke er til nåle med metalhåndtag, så har vi her lige en model efter din smag, nemlig akupunkutrnåle med plastikhåndtag. De har ligeledes samme specifikationer som de to ovennævnte, så der henvises endnu engang til ovennævnte.

Akupunkturplaster 

Her har vi med noget helt anderledes at gøre, nemlig akupunkturplaster. Disse akupunkturplastrer fra Seirin Pyonex (Japan) er super smarte, da de er velegnet til børn eller folk med lav smertetærskel. Det skyldes, at nålen er meget kort. Plasteret kan bruges til både øre og krop og kan sidde fast i flere dage pga. det åndbare plaster, som holder den på plads, samtidigt med at det giver luft til huden. De kommer i en hygiejnisk indpakning og opfylder høje sikkerhedsstandarder. 1 pakke indeholder 100 styk. 

 

 • Akupunkturnåle med kobberhåndtag
  Akupunkturnåle med kobberhåndtag Varenummer: F25224h
  Fra: 73,75 DKK pr. stk. Inkl. moms Ved 5: 70,00 DKK

  Inkl. moms

 • Akupunkturnåle med sølv håndtag
  Akupunkturnåle med sølv håndtag Varenummer: F25220h
  Fra: 80,00 DKK pr. stk. Inkl. moms Ved 5: 76,25 DKK

  Inkl. moms

 • Akupunkturnåle med plastikhåndtag
  Akupunkturnåle med plastikhåndtag Varenummer: F25228h
  Fra: 100,00 DKK pr. stk. Inkl. moms Ved 5: 95,00 DKK

  Inkl. moms

 • Akupunkturnåle Seirin New Pyonex
  Akupunkturnåle Seirin New Pyonex Varenummer: F25281h
  Fra: 276,25 DKK pr. stk. Inkl. moms Ved 5: 262,50 DKK

  Inkl. moms