***FÅ FRI FRAGT MED KODEN "HOME20"*** Gælder ordrer over 500 kr. dog ikke stort gods
 

Reflekshammer

Har du brug for en reflekshammer? Så er du kommet til det rigtige sted. Her finder du forskellige varianter til at teste reflekserne hos dine patienter. 

Hos Presenco Fysio finder du et godt udvalg af reflekshammere. Vi har flere varianter, perfekt til hver deres formål. Så hvis du f.eks. er fysioterapeut, er du kommet til det rigtige sted, da vi er sikre på, at vores udvalg kan være aktuelt for lige netop dig. 

Vi har blandt andet denne fede Reflekshammer Buck. Det er en neurologisk hammer der er specielt god til test af nervernes sensibilitet. Hammeren er lavet i stål og har en nervestift samt en skruebørste i håndtaget. 

Du finder også denne smarte Reflekshammer Taylor. Hammeren er lavet med et trekantet gummihoved, som præcist kan ramme det område der skal undersøges, samtidigt med at den gør det behageligt pga. gummihovedet. Den kommer endvidere med et rustfrit håndtag og har en længde på ca. 19 cm. 

Er du mere til lidt utraditionelle instrumenter til refleksundersøgelser, jamen så er Sensibilitetshjulet fra Wartenberg et godt bud. Instrumentet kommer med et nålhjul der er fastgjort til hovedet. Dette ruller man over patientens hud, hvilket kan kontrollere følsomheden hos patienten og opdage evt. smerter. Hele instrumentet er lavet i rustfrit stål.

Derudover finder du også Reflekshammeren Babinski samt et reflekssæt, hvor du kan få alle de nævnte instrumenter i en samlet pakke, til en ganske fordelagtig pris. 

 • Reflexhammer, Buck
  Reflexhammer, Buck Varenummer: F25310
  77,50 DKK pr. stk. Inkl. moms Ved 5: 73,75 DKK

  Inkl. moms

 • Reflexhammer, Taylor
  Reflexhammer, Taylor Varenummer: F25311
  72,50 DKK pr. stk. Inkl. moms Ved 5: 68,75 DKK

  Inkl. moms

 • Reflexhammer, Babinski
  Reflexhammer, Babinski Varenummer: F25312
  77,50 DKK pr. stk. Inkl. moms Ved 5: 73,75 DKK

  Inkl. moms

 • Sensibilitetshjul, Wartenberg
  Sensibilitetshjul, Wartenberg Varenummer: F25313
  77,50 DKK pr. stk. Inkl. moms Ved 5: 73,75 DKK

  Inkl. moms

 • Reflex Sæt
  Reflex Sæt Varenummer: F25319
  272,50 DKK pr. stk. Inkl. moms Ved 5: 258,75 DKK

  Inkl. moms