***NYT SVØMMEKATALOG*** - FÅ 10% PÅ DIT KØB AF SVØMMEUDSTYR, MED RABATKODEN "SV2019" INDTIL 30/9-2019
 

Spinning

Indendørs cykling er sjov og holder dig i form! Her finder du spinning cykler til dit sportscenter eller hjem!

Spiningscykler til fitness eller privatbrug. Hos Presenco Sport har vi et stort udvalg af spinningscykler, som kan anvendes til spinning i fitnesscentre eller som træningscykel i hjemmet. Tilkøb også en skridsikker måtte, så har du udstyret klar til spinning. 

Vi udbyder spiningcykler fra kendte mærker som Horizon og KETTLER som er specialiseret i, at producerer træningsmaskiner til fitness. Spinning er meget udbredt, der findes derfor spinningscykler i forskellig kvalitet og med forskllige funktioner og formål. Tjek vores produkter ud nedenunder

Hvorfor skal man dyrke Spinnig?

Man skal dyrke Spinning fordi det er, en af de mest effektive træningsmetoder til vægttab, til at komme i form, eller bare at holde sig i form. Det er meget hårdt, da man ofte cykler i intervaller med tung belastning på, hvor man giver sig fuldt ud, og sveden pibler ned af en. Herefter kommer man ned og ruller lidt og får vejret igen, hvorefter det ellers bare fortsætter på denne måde, indtil man er færdig. Det kan måske godt lyde lidt hårdt og knapt så sjovt som, vi giver udtryk for. Dog har vores entusiasme en begrundelse. Denne begrundelse skal findes i de sociale der er ved Spinning. Rigtig mange dyrker Spinning på hold i fitnesscentre, og her er der altid god stemning, grin og en entusiastisk stemning, både frem dine medcyklister, men så sandelig også fra instruktøren. Alle giver deres maks, hvad end det så er, og der er ingen sure miner at spore, kun glade mennesker der giver den gas på deres cykel. 

Spinningcykler 

Spinningcykler kommer i mange udgaver, og mange forskellige kvalitetsniveauer. Hvis man vil have noget af det bedste, så skal man gå efter en cykel som RACER 9 fra KETTLER. En feature som denne cykel har, som mange af de andre spinnigcykler faktisk ikke har, er LCD-Display på cyklen. Med til skærmen kommer KETTLER World Tours programmet. Dette program giver dig mulighed for, at cykle i New York's eller Tokyo's gader. Hvis man ønsker mere udfrodring, kan man også vælge, at køre bjergetaper i Frankrig og Italien, hvor belastningnen indstilles efter bjerget automatisk. På denne måde kan du få testet dine ben, og sammenligne dig med de professionelle cykelryttere. Cyklen kommer også med elektronisk gearvalg på styret, hvilket heller ikke er normalt. Kort sagt, er dette altså en maskine fra øverste hylde. 

Er man til de lidt mere "normale" spinningcykler, så skal du vælge Horizon Fitness Indoor Cycle S3, det er et rigtig godt valg. Den kommer med manuel styring af belastning, ergonomisk sadel, nødstopsbremse og mere til. Den er perfekt til nye spinningentusiaster, der gerne vil give den lidt ekstra gas hjemme i stuen. Den fåes til en yderst overkommelig pris, sammenlignet med den fremragende kvalitet man får. 

 • Kondicykel til spinning
  KETTLER Speed 5 Spinning cykel Varenummer: 285675
  Ekskl. moms: 5.999,00 DKK (Inkl. moms: 7.498,75 DKK)
 • Kettler Spinningcykel RACER 9
  Kettler Spinningcykel RACER 9 Varenummer: s23136
  Ekskl. moms: 12.399,00 DKK (Inkl. moms: 15.498,75 DKK)
 • HORIZON Fitness Indoor Cycle S3
  HORIZON Fitness Indoor Cycle S3 Varenummer: s23137
  Ekskl. moms: 3.855,00 DKK (Inkl. moms: 4.818,75 DKK)
 • Spinning cykel
  KETTLER Racer 1 Speed Bike Varenummer: 285666
  Ekskl. moms: 5.599,00 DKK (Inkl. moms: 6.998,75 DKK)
 • Horizon Fitness Cycle ELITE IC4000
  Horizon Fitness Cycle ELITE IC4000 Varenummer: s23138
  Ekskl. moms: 6.945,00 DKK (Inkl. moms: 8.681,25 DKK)