***FÅ FRI FRAGT MED KODEN "HOME20"*** Gælder ordrer over 500 kr. dog ikke stort gods
 

XCO-Træner

Leder du efter en XCO-Trainer for at forbedre din kondi? Vælg det passende par XCO håndvægte fra vores udvalg og start din træning med det samme!

XCO-Træning er fremragende til dig der gerne vil have en anderledes træning, med en rigtig høj fedtforbrænding. Det er en super metode at benytte sig af, hvis man gerne vil smide et par kilo, eller bare gerne vil i god form. 

XCO Træningsudstyr 

F.eks. har vi dette XCO Træningspind, der fås i 4 forskellige størrelser, S, M, L, XL der hentyder til deres vægt og størrelse. Small er 32 cm. og vejer 760 gram. XL er 42 cm. og vejer 1.700 gram. Det er et super redskab til at træne dine coremuskler samt dine skulder. Du får en kraftig og dynamisk træning. 

Vi har også dette lækre XCO Premium sæt, som indeholder 2 XCO V til gå/løb, 2 remmer, 2 trænings DVD'er samt 2 træningsplaner. Du får altså her hele pakken, for en yderst god pris. Dette sæt vil med sikkerhed give dig stor glæde samt mange sjove timer hjemme i din stue. 

XCO DVD

Hvis du står og mangler inspiration til din næste træning, kan du også købe en træningsvideo i form af denne XCO - DVD. Her får du et effektivt træningsprogram, du kan lave hjemme i stuen, uden at skulle betale i dyre domme til en instruktør. Du kommer hurtigt til at opleve hvor dynamisk og rytmisk XCO træning kan være. 

 

 • DVD - XCO Home Training Workout
  DVD - XCO Home Training Workout Varenummer: F02329
  198,75 DKK pr. stk. Inkl. moms Ved 5: 188,75 DKK

  Inkl. moms

 • XCO - Trænings udstyr
  XCO - Trænings udstyr Varenummer: F02325h
  Fra: Fra: 718,75 DKK pr. stk. Inkl. moms

  Inkl. moms

 • XCO Premium sæt | Inkl. 2 DVD og tilbehør
  XCO Premium sæt | Inkl. 2 DVD og tilbehør Varenummer: F02353
  1.070,00 DKK pr. stk. Inkl. moms

  Inkl. moms