***FÅ FRI FRAGT MED KODEN "HOME20"*** Gælder ordrer over 500 kr. dog ikke stort gods
 

Afskærmning

Her finder du afskærmningsvægge til klinikken, din praksis, eller til kontoret. Der er støjreducerende skillevægge og afskærmende forhæng.

Rumdeler

Her finder du vores Rumdeler gardin og vores letvægts rumdeler. Rumdeler gardin er som navnet antyder altså et gardin, som man kan trække for, så man kan opdele rum, eller skabe en privat følelse under et lægebesøg, eller en session ved fysioterapeuten. Gardinnet er ikke brandfarligt, hvilket gør det perfekt for professionelt brug, da man kan yde en ekstra sikkerhed for sine patienter. Det kan endvidere vaskes ved 60 grader med desinfiktionsmiddel, på måde er det så godt som nyt. 

Vores Letvægts rumdeler er en nem og håndterbar skærm, man kan trække foran patienten eller imellem patienter der ligger ved siden af hinanden. Grundet at den er så håndterbar, gør den også nem at flytte mellem patienter, fra rum til rum. Rumdeleren er antistatisk, antibakteriel og kan vaskes med svamp og husholdsningsrenser så den er sikker at bruge. 

Kabine 

Vores Kabine er perfekt til dig der har patienter der gerne vil være helt alene, når de har brug for en pause. Kabinen kan lukkes alt efter hvor meget privatliv man har brug for, når man ligger i sin seng eller briks. Kabinen skal bare monteres til loftet, så kan man selv derfra styrer hvor meget der skal dækkes af. Gardinnet er ikke brandfarligt og kan vaskes ved 60 grader med desinfektionsmiddel. 

 • Rumdeler gardin
  Rumdeler gardin Varenummer: F18500H
  Fra: Fra: 3.992,50 DKK pr. stk. Inkl. moms

  Inkl. moms

 • Kabine
  Kabine Varenummer: F18510h
  Fra: 3.685,00 DKK pr. stk. Inkl. moms

  Inkl. moms

 • Trevira gardin
  Trevira gardin Varenummer: F18535h
  Fra: Fra: 982,50 DKK pr. stk. Inkl. moms

  Inkl. moms

 • Letvægts rumdeler
  Letvægts rumdeler Varenummer: F18530h
  Fra: Fra: 3.250,00 DKK pr. stk. Inkl. moms

  Inkl. moms