***FÅ FRI FRAGT MED KODEN "HOME20"*** Gælder ordrer over 500 kr. dog ikke stort gods
 

Borde

Har du brug for et ergonomisk skrivebord til dit hjem eller kontor? Vælg det, der passer dig bedst lige her! Vi har helt normale borde samt højdejusterbarer borde. 

Højdejusterbart bord

Herunder finder du 3 udgaver af et højdejusterbart bord. Vi har modellerne Ergo EP2, Ergo S og Ergo M2. Alle tre borde er fremragende højdejusterbarer borde, som med sikkerhed vil give dig en stor glæde på kontoret, så du kan komme op og stå. når det er nødvendigt, uden at skulle stoppe med at arbejde. 

Ergo EP2 er et trinløst højdejusterbart bord, der igennem dets alsidighed kan bruges meget individuelt, alt efter hvad ens ønsker er. Bordet kan hæves imellem højderne 62 cm. til 92 cm., dette gøres ved hjælp af et håndtag der er placeret under borpladen, som frigiver og låser bremsen, så du kan hæve og sænke bordet efter behag. Hjulene på bordet sørger for, at du kan tage bordet med dig rundt omkring, så hvis du hellere vil sidde i din sofa, så kører du da bare bordet med derover. 

Ergo S er til dig, der vil have et højere bord, og ikke kun kan nøjes med de 92 cm., med Ergo S får du højdejustering fra 72 cm. til 122 cm. Bordets holdbarhed går til 25 kg. Bordet er nemt at rykke fra stående til siddende. En feature som Ergo S tilbyder, er at man kan hældningsjustere bordet fra 0 til 90 grader. 

Ergo M2 er et super bord til dig, der gerne vil have en mellemting mellem EP2 og S. M2 kan højdejusteres mellem 68 cm. og 112 cm. og bordpladen kan justeres mellem 0 og 85 grader. Den er derfor ligeledes med de to andre borde, perfekt til brug i hjemmet eller på kontoret. 

 • Bord
  Bord Varenummer: s4860h
  Fra: Fra: 1.632,50 DKK pr. stk. Inkl. moms

  Inkl. moms

 • Højdejusterbart Bord Ergo EP2
  Højdejusterbart Bord Ergo EP2 Varenummer: F18100
  9.902,50 DKK pr. stk. Inkl. moms

  Inkl. moms

 • Højdejusterbart bord Ergo S
  Højdejusterbart bord Ergo S Varenummer: F18101
  9.048,75 DKK pr. stk. Inkl. moms

  Inkl. moms

 • Højdejusterbart Bord Ergo M2
  Højdejusterbart Bord Ergo M2 Varenummer: F18102
  15.938,75 DKK pr. stk. Inkl. moms

  Inkl. moms