***FÅ FRI FRAGT MED KODEN "HOME20"*** Gælder ordrer over 500 kr. dog ikke stort gods
 

Anatomiske Modeller af Kranium

Hvis du har brug for et kranium til din praksis eller undervisning, vil du helt sikkert finde det her. Du kan vælge mellem standard kranier, modeller med muskler og mere. 

Standard kranier 

Her finder du 3 forskellige modeller, der alle har det tilfælles, at det er klassiske modeller af kranier. Vi tilbyder f.eks. dette kranie i 3 dele i en naturlig voksen størrelse, for at gøre det mere realistisk, hvilket øger brugbarheden af kraniet. Kraniet er komplet med tandsæt med 31 individuelle tænder med rødder. Alle tænder kan hives ud enkeltvis både foroven og forneden. Endvidere kan man se nervekanaler, benstruktur og tandrødder ved at åbne den højre underkæbe. 

Vi tilbyder også dette kranie med 18 dele, støbt 100 % ud fra et naturligt kranium. Kraniet kan som navnet også antyder, deles op i 18 stykker, så man kan nærstudere hver del af kraniet og dets opbygning. 

Til sidst har vi modellen der er lavet som et lille kranie, der er perfekt til undervisning. Toppen og underkæben på kraniet er aftageligt, hvilket gør det muligt at se kraniet indefra. Kraniet findes i to udgaver, hvilket betyder, at den ene model fås med muskelstruktur, der giver et indblik i kraniets opbygning og muskelsammensætning. 

Didaktisk udgave

Ligeledes med de tidligere modeller, er dette støbt ud fra et naturligt kranium. Det er lavet i 18 dele, så man kan adskille kraniet og studere det nærmere. Fordelen ved dette kranium fremfor standardudgaven med 18 dele er, at dele kommer i en farve så man kan adskille hver del fra hinanden. Det gør det væsentligt nemmere at studere hver del af kraniet. 

Kranie med muskelstruktur

Her finder du vores kranie med muskelstruktur, der giver et indblik i ansigtsmuskulaturen, musklernes udspring og hæftepunkter. Muskelstrukturen er illustreret på højre side af ansigtet, hvilket gør det nemt at sammenligne kraniet med og uden muskelstruktur. kraniet kommer endvidere med et fuldt tandsæt med 31 individuelle tænder.  

 • Kranie i 3 dele
  Kranie i 3 dele Varenummer: F25170
  1.231,25 DKK pr. stk. Inkl. moms

  Inkl. moms

 • Kranie 18 dele
  Kranie 18 dele Varenummer: F25171
  3.218,75 DKK pr. stk. Inkl. moms

  Inkl. moms

 • Kraniemodel dele 18, Didaktisk Udgave
  Kraniemodel dele 18, Didaktisk Udgave Varenummer: F25173
  2.875,00 DKK pr. stk. Inkl. moms

  Inkl. moms

 • Kranie med muskelstruktur
  Kranie med muskelstruktur Varenummer: F25175
  2.326,25 DKK pr. stk. Inkl. moms

  Inkl. moms

 • Små kranier
  Små kranier Varenummer: F25172h
  Fra: 612,50 DKK pr. stk. Inkl. moms Ved 5: 582,50 DKK

  Inkl. moms