***FÅ FRI FRAGT MED KODEN "HOME20"*** Gælder ordrer over 500 kr. dog ikke stort gods
 

Anatomiske Modeller af Lemmer

Her finder du anatomiske modeller af føder, arme, hænder og meget mere!

Standard modeller af lemmer

Her ser du vores modeller af lemmer som f.eks. foden, hånden, benet og armen. Disse modeller er perfekt til dig der skal nærstudere et område, f.eks. hvis du er i gang med specialisering inden for et bestemt fagligt område. Dette Armskelet med hånd og skulder giver et godt indblik i armens opbygning fra hånd og hele vejen op til skulderen. Armen er lavet i naturlig størrelse med skulderblad, kraveben, albueled og håndled. Alt på armen er bevægeligt, så man kan studere, hvordan en bevægelse i albuen, påvirker skulderen. Hånden er samlet i ståltråd, hvilket begrænser bevægelsen en smule, men den kan stadig bevæges. 

Benskelet med fod og hofte er perfekt til dig, der skal lære benets opbygning, så du kan give svar eller udføre de rigtige opgaver. Foden i dette benskelet inkluderer samtlige knogler også de små sesamknogler. Via benets sammensætning, er bevægelse muligt, hvilket giver mulighed for at se benets påvirking pr. område. Denne sammensætning har også gjor det muligt at afmontere foden eller hele underbenet f.eks. 

Fodskelet og håndskelet med underarm er perfekte til din klinik eller praksis. Fodskelettet er lavet i naturlig størrelse med tibia og fibula monteret i naturlig størrelse. det øvre led af ankelledet er bøjgeligt, hvilket gør modellen ideel til undervisning. Håndskelettet med underarm kommer i en naturlig størrelse og giver et super indblik i knoglernes sammenhæng og placering. Hånden i denne model er bevægelig. 

Lemmer med ledbånd

Håndskelet med ledbånd er perfekt til dig der ikke kun vil have styr på knoglerne, men også ledbåndets opbygning. Fodskelettet med ledbånd illustrerer de vigtigste ledbånd i fodens opbygning. Foden er ganske fleksibel hvilket gør det nemt at se bevægelsernes påvirkning på ledbåndet. 

 • Armskelet med hånd og skulder
  Armskelet med hånd og skulder Varenummer: F25248
  1.088,75 DKK pr. stk. Inkl. moms

  Inkl. moms

 • Benskelet med fod og hofte
  Benskelet med fod og hofte Varenummer: F25246
  1.405,00 DKK pr. stk. Inkl. moms

  Inkl. moms

 • Håndskelet med underarme
  Håndskelet med underarme Varenummer: F25242
  785,00 DKK pr. stk. Inkl. moms

  Inkl. moms

 • Fodskelet
  Fodskelet Varenummer: F25244
  890,00 DKK pr. stk. Inkl. moms

  Inkl. moms

 • Håndskelet med ledbånd
  Håndskelet med ledbånd Varenummer: F25238
  996,25 DKK pr. stk. Inkl. moms

  Inkl. moms

 • Fodskelet med ledbånd
  Fodskelet med ledbånd Varenummer: F25236
  1.250,00 DKK pr. stk. Inkl. moms

  Inkl. moms