***FÅ FRI FRAGT MED KODEN "HOME20"*** Gælder ordrer over 500 kr. dog ikke stort gods
 

Massagestole

Massagestole i høj kvalitet. Stolene er transportable og kan tages med på messer, gaden eller hvis din praksis tager ud til kunder. 

Massagestole 

Massagestole er super smarte, da de er transportable og kan tages med over det meste, så du kan komme ud til kunderne, så de ikke altid skal komme til dig. Vi har et småt men kvalitetsbevidst sortiment af stole, som du kan se lige nedenunder. 

Vi har blandt andet denne Terapeutisk stol, Tandem som er en lækker stol lavet i høj kvalitet. Stolen er lavet i anodiseret aluminium der er meget nemt at rengøre. Endvidere er den yderst nem at slå sammen og sætte op igen. Denne massagestol kommer med en skulderrem, der gør det nemmere at bære rundt på den. Hovedhøjde og hældning på er særdeles nemt at indstille, da det kan gøres ved hjælp af et enkelt tryk på en knap. Brystpuden og armlændet er også justerbarer alt efter kundens højde. Den har en vægtkapacitet på 130 kg. og en målene er som følgende 137 x 53 x 26 cm. foldet sammen og har en vægt på 8 kg. 

Hvis du skal have top of the line modellen, så skal du have Terapeutisk stol, Swing. Denne massagestol er lavet i en pulverlakeret aluminiumsramme der gør den yderst nem at rengøre. Stolen er meget stabil, sikker, høj komfort samt letplejelig. Polstringen er lavet i imiteret læder. Sædehøjden, hældningsvinklen og hovedafsnittet kan alle sammen justeres ved et enkelt tryk på en knap. Den inkluderede skulderrem gør den nem at tranportere. Den kan bære op til 160 kg. og har følgende mål på 115 x 55 x 35 cm. foldet sammen og har en vægt på 9 kg. 

 • Terapeutisk stol, Tandem
  Terapeutisk stol, Tandem Varenummer: F23753
  4.552,50 DKK pr. stk. Inkl. moms

  Inkl. moms

 • Terapeutisk stol, Delta Classic
  Terapeutisk stol, Delta Classic Varenummer: F23750
  4.846,25 DKK pr. stk. Inkl. moms

  Inkl. moms

 • Terapeutisk stol, Swing
  Terapeutisk stol, Swing Varenummer: F23755
  8.015,00 DKK pr. stk. Inkl. moms

  Inkl. moms

 • Piccolo
  Piccolo Varenummer: F23760
  2.480,00 DKK pr. stk. Inkl. moms

  Inkl. moms