***FÅ FRI FRAGT MED KODEN "HOME20"*** Gælder ordrer over 500 kr. dog ikke stort gods
 

Lyd Terapi

Inden for lydterapi er Klangskåle meget populære til terapiarbejde. Denne terapiform er en meget gammel og anvendt metode indenfor lydterapi. Vores udvalg af klangskåle er lavet udfra den traditionelle metode.

Peter Hess 

Hos Presenco Fysio, er vi glade for at kunne tilbyde de yderst flotte lydterapi skåle fra Peter Hess, der kommer i den bedste kvalitet du kunne ønske dig. Vi tilbyder skåle i flere forskellige varianter. Vi har de to "grupper" Bækkenskåle og Hjerteskåle, der kommer i størrelserne stor og lille, samt modellen der hedder universel klangskål. 

Peter Hess skåle kommer i et meget flot design med deres runde former, dekoreret i en guld farve. Alt efter hvilken model man har, egner det sig bedst til forskellige områder. F.eks. er den store hjerteskål og den lille hjerteskål bedst egnet til arbejde med børn. 

Peter Hess skåle giver forskellige vibrationer og lyde alt efter hvilken slags kølle man benytter sig af. Så hvis man starter ud med en lille kølle, og stille og roligt begiver sig opad mod nogle større køller, vil man kunne bemærke en ændring i lyden. 

Kontakt os 

Husk vi altid sidder klar til at besvare dine opkald, eller spørgsmål på livechatten. Så hvis du er i tvil så ring eller skriv hellere end gerne til os, så vi kan hjælpe dig godt på vej. 

 

 • Peter Hess Klangskål stor hjerteskål
  Peter Hess Klangskål stor hjerteskål Varenummer: F19031
  2.828,75 DKK pr. stk. Inkl. moms

  Inkl. moms

 • Peter Hess lille BÆKKENSKÅL
  Peter Hess lille BÆKKENSKÅL Varenummer: F19034
  3.260,00 DKK pr. stk. Inkl. moms

  Inkl. moms

 • Peter Hess stor BÆKKENSKÅL
  Peter Hess stor BÆKKENSKÅL Varenummer: F19033
  4.158,75 DKK pr. stk. Inkl. moms

  Inkl. moms

 • Peter Hess Klangskål Lille hjerteskål
  Peter Hess Klangskål Lille hjerteskål Varenummer: F19032
  1.501,25 DKK pr. stk. Inkl. moms

  Inkl. moms

 • Peter Hess universel klangskål
  Peter Hess universel klangskål Varenummer: F19030
  2.061,25 DKK pr. stk. Inkl. moms

  Inkl. moms