***FÅ FRI FRAGT MED KODEN "HOME20"*** Gælder ordrer over 500 kr. dog ikke stort gods
 

Lys Terapi

Er du på udkig efter en højkvalitets infrarød lysterapilampe til din klinik eller praksis? Så er du kommet til det rette sted! Her finder du nemlig vores udvalg til lysterapi. 

Hvad er Lysterapi

Lysterapi er et virkelig godt redskab til dig, der mangler f-eks. C-vitamin i vinterhalvåret. Lange dage på arbejde, det er mørkt når du tager afsted, og mørkt når du kommer hjem, du bliver mere og mere træt og til sidst, bliver du måske ramt af det velkendte fænomen Vinterdepression.  Det er veldokumenteret, at den manglende sol og om vinteren, kan gå ind og påvirke en i sådan en grad, at man oplever øget træthed og nedtrykthed. Dette kan du forarbejde med lysterapi. 

Lysterapi Beurer Varmelampe giver en behagelig infrarød varme der trænger dybt ind i kroppen og fremmer blodcirkulationen der hjælper på at afslappe dine muskler samt evt. spændinger i musklerne. Det er et fremragende produkt til dig der kæmper med vinterdepression, eller til fysioterapeuten, der oplever en stigning i patienter der oplever det. 

Kontakt os

Husk vi altid sidder klar til at besvare dine opkald, eller spørgsmål på livechatten. Så hvis du er i tvil så ring eller skriv hellere end gerne til os, så vi kan hjælpe dig godt på vej. 

 • BEURER infrarød IL 50 varmelampe
  BEURER infrarød IL 50 varmelampe Varenummer: F24974
  880,00 DKK pr. stk. Inkl. moms

  Inkl. moms

 • Udskiftningslampe til BEURER infrarød IL 50
  Udskiftningslampe til BEURER infrarød IL 50 Varenummer: F24989
  168,75 DKK pr. stk. Inkl. moms Ved 5: 160,00 DKK

  Inkl. moms

 • Medisana Febertermometer med infrarød måling
  Medisana Febertermometer med infrarød måling Varenummer: F27052
  396,25 DKK pr. stk. Inkl. moms Ved 5: 376,25 DKK

  Inkl. moms