***FÅ FRI FRAGT MED KODEN "HOME20"*** Gælder ordrer over 500 kr. dog ikke stort gods
 

Varmepuder

Leder du efter en behagelig varmepude til dit hjem eller fysioterapi praksis? Du er kommet til det rette sted! 

Varmepude

Hos os finder du denne lækre Medisana varmepude der er et meget simpelt, men fremragende produkt, hvis du har svært ved at holde varmen, eller døjer med f.eks. maveonde. Varmepuden kommer i et lækkert og blødt materiale, der giver den behagelige og beroligende varme, som man er på udkig efter, når man skal have en varmepude. 

Varmepuden er perfekt til de kolde vinteraftner på sofaen, hvor tæppet ikke er nok. Som nævnt før er varmepuder også super gode til maveonde, da de beroligerer maven. 

Medisana varmepuden kommer med 4 temperaturniveauer, der sikrer dig lige den varme du er mest komfortabel med. Derudover har den et sikkerhedssystem, der beskytter mod overophedning, den afrbyder automatisk efter 90 minutter, så man ikke f.eks. falder i søvn med den tændt hele natten. Den kan endvidere vaskes i maskinen, så den altid er god som ny. 

Varmedunk

Denne Varmedunk er super til dig, der ikke er til varmepuder, men vil have flere muligheder med dit produkt. Det får man med en varmedunk, da den ikke kun kan anvendes til opvarmning af kroppen, men også sagtens kan bruges til nedkøling, hvis den indeholder koldt vand. Den kan holde til opvarmning i mikrobølgeovnen (maks 70 grader) og kan køles ned til -20 i fryseren. Den fås i 3 størrelser, så du kan få lige den størrelse der passer dig bedst. 

 • Medisana varmepude HP 605
  Medisana varmepude HP 605 Varenummer: F27002
  262,50 DKK pr. stk. Inkl. moms

  Inkl. moms

 • Blød kulde/varme dunk
  Blød kulde/varme dunk Varenummer: F21920h
  Fra: Fra: 171,25 DKK pr. stk. Inkl. moms Ved 5: 162,50 DKK

  Inkl. moms