***Køb for minimum 483 kr. og få en Elastomull sportstape. Anvend rabatkoden "December19F" ***
 

Varmepuder

Leder du efter en behagelig varmepude til dit hjem eller fysioterapi praksis? Du er kommet til det rette sted! 

Varmepude

Hos os finder du denne lækre Medisana varmepude der er et meget simpelt, men fremragende produkt, hvis du har svært ved at holde varmen, eller døjer med f.eks. maveonde. Puden kommer i et lækkert og blødt materiale der giver den behagelige og beroligende varme, som man er på udkig efter, når man skal have en varmepude. 

Puden er perfekt til de kolde vinteraftner på sofaen, hvor tæppet ikke er nok. Som nævnt før er varmepuder også super gode til maveonde, da de beroligerer maven. 

Medisana varmepuden kommer med 4 temperaturniveauer, der sikrer dig lige den varme du er mest komfortabel med. Derudover har den et sikkerhedssystem, der beskytter mod overophedning, den afrbyder automatisk efter 90 minutter, så man ikke f.eks. falder i søvn med den tændt hele natten. Den kan endvidere vaskes i maskinen, så den altid er god som ny. 

Varmedunk

Denne Varmedunk er super til dig, der ikke er til varmepuder, men vil have flere muligheder med dit produkt. Det får man med en varmedunk, da den ikke kun kan anvendes til opvarmning af kroppen, men også sagtens kan bruges til nedkøling, hvis den indeholder kold vand. Den kan holde til opvarmning i mikrobølgeovnen (maks 70 grader) og kan køles ned til -20 i fryseren. Den fås i 3 størrelser, så du kan få lige den størrelse der passer dig bedst. 

  • Medisana varmepude HP 605
    Medisana varmepude HP 605 Varenummer: F27002
    Ekskl. moms: 210,00 DKK (Inkl. moms: 262,50 DKK)
  • Blød kulde/varme dunk
    Blød kulde/varme dunk Varenummer: F21920h
    Fra: Ekskl. moms: Fra: 137,00 DKK (Inkl. moms: 171,25 DKK) Ved 5: 130,00 DKK